Луческу не бачить "Шахтар" переможцем Ліги Європи

Поділитися
Луческу не бачить "Шахтар" переможцем Ліги Європи Луческу задоволений командою © ФК Шахтер
Головний тренер "гірників" прокоментував перемогу команди над "Шальке".

Донецький "Шахтар" вийшов у 1/8 фіналу Ліги Європи, обігравши на виїзді ґельзенкірхенський "Шальке". Українці забили три м'ячі на контратаках і зберегли ворота на замку.

"Результат першого матчу був позитивним для нас. Ми знали і готувалися саме до такої гри, знали, що "Шальке" кинеться вперед. Вони не могли чекати, а ми могли собі це дозволити і дочекалися своїх шансів. Дуже організовано зіграли в захисті і в контратаках. Всі голи були забиті після продуманих дій в атаці", - підкреслив наставник донеччан.

"Шальке" зробив, що зміг, тримав нас під тиском. Але при тому, що вони багато атакували, у них не було достатньо концентрації уваги, що і призводило до помилок. Хороший результат, враховуючи, яка у нас зараз команда, враховуючи всі заміни гравців, які відбуваються в складі, враховуючи, як змінюється гра. Ми йдемо від технічного футболу, який був раніше, зараз ставимо більше на організацію гри, і тепер, як бачите, ми частіше вступаємо в боротьбу, причому в ній беруть участь всі гравці".

Також наставник "Шахтаря" висловив розчарування втратою Степаненка, який отримав чергову жовту картку і пропустить перший матч наступного етапу: "Дуже шкода, що втратили Степаненка. Не думаю, що він заслужив цю картку, адже і Кайсара в аналогічному епізоді за фол на Тайсоні не отримав нічого. Шкодуємо про цю втрату".

При цьому Луческу зазначив, що команда поки не готова до боротьби за титул Ліги Європи.

"Не думаю, що ми зараз на такому рівні, щоб виграти Лігу Європи. Для цього потрібно мати групу рівноцінних гравців з 20 осіб. Зараз ось не буде грати Степаненко, і його ніким замінити. Ми переживаємо період освіження команди молодими гравцями. Сьогодні добре зіграв Коваленко, дебютував Борячук, Коробенко був у запасі... Звичайно, ми будемо віддавати всі сили в кожній грі, подивимося, що з цього вийде".

26 лютого відбудеться жеребкування 1/8 фіналу турніру. Потенційними суперниками "гірників" є "Фенербахче", "Валенсія", "Лаціо", "Ліверпуль", "Спарта", "Атлетик", "Байєр" і "Брага".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі