Луческу назвав суддівські помилки в матчі з Україною іспанською змовою

Поділитися
Луческу назвав суддівські помилки в матчі з Україною іспанською змовою Луческу вважає, що арбітри помилялися навмисно © ua-football
Румунський фахівець чекав вибачень від УЄФА.

Головний тренер збірної Туреччини Мірча Луческу розкритикував роботу іспанських арбітрів в матчі кваліфікації ЧС-2018 зі збірної України (0:2).

Повтори показали, що обидва голи підопічні Андрія Шевченка забили з порушенням правил - Ярмоленко перебував у положенні поза грою, а Коноплянка випустив м'яч за межі поля перед гольовою передачею.

"Важко говорити про матч з Україною. По організації гри команда Шевченка показала кращу гру. Але судді зробили п'ять серйозних помилок не в нашу користь. Перший гол ми пропустили з офсайду, у другому м'яч залишив межі поля, у ворота України не призначили пенальті.

Арбітри умисно допустили ці помилки. В України два іспанця в тренерському штабі, арбітри також були іспанцями. Крім того, троє іспанських офіційних осіб були біля лавки запасних збірної України. Я чекав вибачень від УЄФА і П'єрлуїджі Колліни, але їх поки що немає", - цитує Луческу Eurosport.

Варто відзначити, що в тренерському штабі збірної України працюють іспанці Рауль Ріанчо і Педро Хара, тоді як судила матч бригада Давіда Фернандеса Борбалана.

Нагадаємо, сьогодні, 5 вересня, збірна України зіграє на виїзді з Ісландією.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі