Луческу назвав розгром від "Баварії" найбільш "соромною" поразкою в кар'єрі

Поділитися
Луческу назвав розгром від "Баварії" найбільш "соромною" поразкою в кар'єрі "Баварія" в матчі з "Шахтарем" показала атакуючу міць © Facebook/FC Bayern
У ворота Андрія П'ятова влетіло сім голів, які стали наслідком чудових атакуючих дій суперника, а також невдалу гру "гірників" в обороні.

Головний тренер "Шахтаря" спробував пояснити розгромну поразку від Баварії у другому матчі 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів (0:7) відсутністю у його команди належного настрою на боротьбу.

За словами румунського фахівця, на хід протистояння вплинуло вилучення Олександра Кучера на початку поєдинку.

"Сталося те, про що я попереджав напередодні, адже ми отримали пенальті і видалення в перші десять хвилин матчу. У такій ситуації на полі повинні були бути бійці, але їх не виявилося. Ми програвали всі єдиноборства і показали безхарактерність", заявив Луческу в ефірі телеканалу "Футбол".

"Попереджав своїх гравців у перерві, що зрівняти рахунок буде дуже складно, але потрібно було залишити слід після себе і боротися за свій імідж. На жаль, не вийшло. Травму отримав Срна, і поки його випускали на поле, ми пропустили ще один гол. А потім вже на полі команди не було. Не можна в чисельній меншості так розкриватися і отримувати такі моменти в свої ворота. Це саме непристойне поразку в моїй кар'єрі", - резюмував тренер.

Напередодні двораундової дуелі головний тренер "гірників" Мірча Луческу повідомив, що бразильці "Шахтаря" хочуть помститися німцям "Баварії" за розгромний півфінал чемпіонату світу-2014, коли збірна Німеччини не залишила шансів опонентові і перемогла 7:1. Однак, як виявилося, німецька міць знову сильніше.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі