Луческу назвав дії арбітра Можаровського неповагою до "Шахтаря"

Поділитися
Луческу назвав дії арбітра Можаровського неповагою до "Шахтаря" Мірча Луческу вважає, що "Динамо" не потребує допомоги судді
У всеукраїнському дербі на полі "Олімпійського" кипіли пристрасті. Арбітр поєдинку показав футболістам 10 жовтих і одну червону картку.

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу назвав дії Юрія Можаровського - арбітра поєдинку з "Динамо" (0:1) - неповагою до його команді.

За словами наставника "гірників", його підопічні грають чесно і коректно і вимагає до себе поважного ставлення.

"Варто відзначити видалення Шевчука - мені складно коментувати. Так, картки були, але також було чимало симуляції. Хоча рефері цього не помічав. Ми граємо коректно і чесно, тому хочеться, щоб нас поважали. Але те, що з нами зробив суддя, - це неповага. Нас просто посадили на картки: до 15-й хвилині у моїх підопічних значилося три "гірчичника", - цитує Луческу football.ua.

Читайте також: Ребров заробляє в шість разів менше Луческу

Нагадаємо, Можаровський 10 разів попереджав футболістів і одного разу вилучив з поля В'ячеслава Шевчука. При цьому "гірники" отримали 7 жовтих. "Шахтар" програв "Динамо" 0:1.

Втім, слід зазначити, що Луческу все-таки похвалив динамівців за їх гру.

"Динамо" перемогло. Я поважаю цей клуб і розумію їх нинішній стан, коли кияни проходять черговий етап свого розвитку. Вони добре готові фізично, показують непогану гру, і їм не потрібна якась допомога з боку", - підсумував Містер.

Додамо, що "Шахтар" зазнав другої поспіль поразки в чемпіонаті Прем'єр-ліги. Тепер "гірники" займають третє місце в турнірній таблиці.

Раніше повідомлялося, що букмекери напередодні поєдинку давали рівні шанси "Динамо" і "Шахтаря" на перемогу. !dt

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі