Луческу назвав "Брагу" "сильною командою"

Поділитися
Луческу назвав "Брагу" "сильною командою" Луческу впевнений, що у гравців "Браги" є велике майбутнє © ФК Шахтер
Головний тренер "Шахтаря" заявив, що португальська команда створена для того, щоб демонструвати спектакль.

Головні тренери "Шахтаря" і "Браги" прокоментували майбутній матч 1/4 фіналу Ліги Європи, який відбудеться в Португалії.

"Шість років тому "Брага" була дуже хорошою командою. Що стосується сьогоднішньої "Браги", то це команда, яка створена для того, щоб демонструвати спектакль. Вони дуже технічні. Організований колектив, в якому футболісти знають, що робити на полі. Хочеться відзначити гравців "Браги", які напевно мають велике майбутнє: Рафа Сілва, Жозуе, Педру Сантуш, хороші нападники Стоількович і Хассан. Це сильна команда", - підкреслив Мірча Луческу.

Також румунський тренер зазначив, що Ярослав Ракицький з суботи займається в загальній групі і готується зіграти в матчі.

А головний тренер "Браги" Паулу Фонсека сказав, що "Шахтар" - суперник високого рівня: "Зустрічаємося з командою високого рівня, яка має великий європейський досвід. Упевнений, це дуже сильний колектив. Я сказав після жеребкування: "Шахтар" - один з претендентів на перемогу в турнірі. Донеччани сильні в атакуючій лінії, де виступають віртуозні футболісти - безумовно, вони створюватимуть нам великі труднощі. Так що буде дуже важка гра, в чому ми не сумніваємося. Але не можна вважати, що пройти далі неможливо. Я завжди кажу: нездійсненних місій не буває".

Читайте також: "Брага" - "Шахтар": букмекери віддають мінімальну перевагу португальцям

Нагадаємо, раніше в "Шахтарі" зраділи тому, що команді вдалося уникнути на цій стадії зустрічі з "Ліверпулем" або "Боруссією".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі