Луческу назвав арбітра "невідповідним рівню матчу"

Поділитися
Луческу назвав арбітра "невідповідним рівню матчу" Луческу незадоволений діями лідерів команди © ФК Сталь
Головний тренер "Шахтаря" прокоментував втрату очок у матчі зі "Сталлю".

Донецький "Шахтар" невдало провів виїзний матч проти дніпродзержинської "Сталі" в рамках 21-го туру української Прем'єр-ліги. Команди завершили поєдинок результативною нічиєю (3:3), яка значно зменшила шанси "гірників" на чемпіонство.

"Сьогодні отримали результат, який відсунув нас далі від титулу чемпіона України. Напевно, не вистачило сил - не встигли до кінця відновитися після гри в Португалії. Звідси багато помилок в обороні, деяких промахів від досвідчених гравців я навіть не очікував. Ми ж свої важливі м'ячі не забили. Пригадується епізод з участю Феррейри за рахунку 2:3. Забий аргентинець після виходу один на один, і все закінчилося б", - сказав наставник донецької команди.

Також Луческу незадовільно оцінив роботу арбітра:

"Проти нас грав суперник, який дуже хотів домогтися позитивного результату, знав, як треба тягнути час, багато порушував правила і симулював. Суддя був не на рівні цієї гри. Якщо це майбутнє українського арбітражу, то на матчах єврокубків він не буде працювати ніколи. На жаль, повернулися на десять років назад. Наприклад, не призначив очевидний штрафний, коли блокували Марлоса, а за такий же фол біля бровки Ракицький отримав жовту картку. Інтерпретація вийшла однобічною".

"Звичайно, я незадоволений результатом, незадоволений тим, як провели останні хвилини. Потрібно було спокійно контролювати м'яч і гру. Замість цього метушилися, не очікував такого від команди. Досвідчені гравці розслабляються в кінцівці, і ми отримуємо голи у свої ворота".

Читайте також: "Динамо" - "Волинь": огляд матчу

Відзначимо, що в даний момент відрив лідера чемпіонату київського "Динамо" від "Шахтаря" збільшився до п'яти очок. Кияни свій поєдинок проти "Волині" виграли з рахунком 3:0.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі