Лондонський «Челсі» купив 11-річного футболіста

Поділитися
© sdelanounas.ru
Один із грандів англійського футболу - лондонський «Челсі» - придбав 11-річного форварда клубу «Нортгемптон таун» Майкла Гьясі. Про це у четвер, 14 жовтня, повідомляють прес-служби обох команд.
Один із грандів англійського футболу - лондонський «Челсі» - придбав 11-річного форварда клубу «Нортгемптон таун» Майкла Гьясі. Про це у четвер, 14 жовтня, повідомляють прес-служби обох команд.Умови угоди не розголошуються, проте керівник «Нортгемптон тауна» Тревор Гоулд зазначив, що вона вигідна для його клубу. «З фінансової точки зору угода вигідна для нас, гроші ми збираємося витратити на розвиток нашої юнацької школи», - сказав він. «Нортгемптон таун» у першій лізі Футбольної Англії, четвертому за значущістю футбольному турнірі країни. При цьому Майкл Гьясі вже протягом трьох сезонів є лідером дитячої команди клубу. «Безумовно ми хочемо виховувати і зберігати у складі кращих гравців, але коли такий клуб Прем'єр-ліги як "Челсі" стукає в твої двері, ми ніколи не станемо на шляху хлопчиська», - зазначив Тревор Гоулд. Варто відзначити, що трансфери таких юних гравців відбуваються в сучасному футболі вкрай рідко.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі