Ломаченко знову виступить перед боєм великого Пак'яо

Поділитися
Ломаченко знову виступить перед боєм великого Пак'яо Василь Ломаченко виграв титул у матчі проти Гері Рассела © toprank.com
Судячи з усього, зірвався варіант проведення матчу українського проспекта в андеркарді бою між Володимиром Кличком і Браянтом Дженнінгсом.

Менеджер чемпіона світу за версією WBO в напівлегкій вазі Василя Ломаченко (до 57,1 кг) Егіс Климас розповів, коли варто очікувати повернення дворазового олімпійського чемпіона в ринг.

"За словами Боба Арума нам потрібно почекати розвитку подій навколо поєдинку Паккьяо, так як промоутер хоче поставити Ломаченко в андеркарт ppv-шоу", - розповів Егіс Климас.

Нагадаємо, глава проотерской фірми Top Rank Боб Арум стверджував, що існує можливість проведення бою Ломаченко в андеркарді поєдинку Володимира Кличка і Браянта Дженнінгса, який відбудеться 25 квітня в Нью-Йорку. Судячи з усього, Арум не зумів домовитися про варіант, і буде використовувати для просування Ломаченко своїх же бійців.

Додамо, що зараз існує ймовірність проведення супербою Менні Пак'яо - Флойд Мейвезер. Якщо Ломаченко отримати можливість боксувати перед цими боксерами, то напевно отримає ще більшу популярність, адже їх матч з нетерпінням чекають у всьому світі.

Ломаченко завоював чемпіонський титул влітку 2014 року, здолавши Гері Рассела-молодшого, після чого в листопаді провів успішний захист з тайцем Чонлатарином Пирийяпиньо. Тоді українець бокс відбоксував півматчу з травмованою рукою.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі