Ломаченко вже в жовтні може об'єднати два чемпіонські титули

Поділитися
Ломаченко вже в жовтні може об'єднати два чемпіонські титули Василь Ломаченко відправив Родрігеса в нокаут у 9-му раунді © Top Rank
Після перемоги над пуерторіканцем Гамалієром Родрігесом український боксер знаходиться у відмінному настрої і вже будує плани на майбутнє.

2 травня в Лас-Вегасі Василь Ломаченко нокаутував Гамалієра Родрігеса, захистивши титул чемпіона світу за версією WBO в напівлегкій вазі.

Після чудової перемоги нокаутом в 9-му раунді українець проводить традиційний для професійних боксерів процес реабілітації, але вже зараз його менеджмент розмірковує над майбутніми варіантами продовження кар'єри.

Як розповів менеджер Ломаченко Егіс Климас, наступний бій його підопічний проведе швидше за все, в жовтні 2015 року. Потенційним суперником Ломаченко може стати небитий Ніколас Уолтерс з Ямайки, який є володарем титулу WBA. 29-річний боксер завоював пояс в кінці 2012 року, після чого тричі успішно захищав його. 13 червня в Нью-Йорку в "Медісон Сквер Гардені" він буде відбиватися від чергового претендента - Мігеля Маррьяги з Колумбії.

"За контрактом в цьому році у нас ще один бій, який ми плануємо провести десь у жовтні. І промоутери, і ТБ кажуть, що є сенс в уніфікації з Ніколасом Уолтерсом. Подивимося, як завершиться його бій в червні. Василь хоче об'єднати титули, з цього і будемо виходити", - розповів Климас.

Климас додав, що Ломаченко не турбують які-небудь травми, і він перебуває у відмінному настрої. Нагадаємо, український чемпіон ще під час любительської кар'єри мав проблеми з рукою, і в результаті, вона дала про себе знати в попередньому бою - з тайцем Чонлатарином Пірійяпиньйо. Але тоді Ломаченко довів матч до кінця, перемігши одноголосним рішенням суддів.

Нагадаємо, всього в рекорді Ломаченко - чотири перемоги (2 нокаутом) і одна поразка.

Читайте також: Ломаченко вважає рішення суддів у матчі Пак'яо - Мейвезер справедливим

Ломаченко провів бій в андеркарді поєдинку Флойд Мейвезер - Менні Пак'яо, в якому одноголосним рішенням суддів перемогу здобув американський боксер. Це була 48-я перемога в його професійній кар'єрі. Досі Мейвезер залишається непереможеним.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі