Ломаченко та Педраса дали останні коментарі перед боєм

Поділитися
Ломаченко та Педраса дали останні коментарі перед боєм Бій відбудеться вранці 9 грудня © lomachenko.com
Кожен з боксерів впевнений у своїй перемозі.

Український чемпіон світу в легкій вазі за версією WBA Василь Ломаченко (11-1, 9 КО) та чемпіон світу за версією WBO Хосе Педраса (25-1, 12 КО).

Пуерториканець впевнений у своїй перемозі над Ломаченком:

"Час настав. Бажання перемогти дуже велике. Я візуалізував всі можливі сценарії. Я бачив себе переможцем, бачив, як відправив його в нокаут. Чим ближче бій, тим більше я бачу себе з високо піднятими руками і двома поясами на плечах. Я вже виконав свою мету стати чемпіоном світу, тепер моя мета об'єднати пояси".

Також Педраса розповів, як буде протидіяти українцю:

"Потрібно побоюватися аперкотів по корпусу. Його специфічні комбінації вражають і нокаутують його опонентів найбільше. Його аперкот по корпусу смертельний. Не можна давати йому рухатися навколо і в бік. Потрібно просто тримати його на дистанції. В цьому випадку він не зможе використовувати свою роботу ніг і йому доведеться змінити свій ритм. Я б хотів працювати за стратегією, схожою зі стратегією Лінареса, коли він відправив Ломаченка в нокдаун своєю правою", - повідомив Педраса.

Напередодні бою з Педрасой український чемпіон також випромінює впевненість:

"Все просто. Неважливо, хто стоїть навпроти тебе в рингу, якщо у нього є пояс - це виклик. У мене в голові багато думок. Я повинен контролювати те, що відбувається в моїй голові. Я повинен сконцентруватися на результаті, адже я не люблю програвати", - повідомив Ломаченко.

Нагадаємо бій Ломаченко - Педраса пройде в ніч з 8 на 9 грудня на арені Madison Square Garden в Нью-Йорку, США. Транслювати поєдинок буде традиційно телеканал ESPN.

Зазначимо, що після травневої перемоги над Хорхе Лінаресом Василь Ломаченко став чемпіоном світу в трьох вагових категоріях, завоювавши пояса за версією WBA і The Ring в легкій вазі.

Раніше повідомлялося про те, що букмекери не сумніваються у перемозі Ломаченка над Педрасой.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі