Ломаченко та Кемпбелл дали перші коментарі після підтвердження бою

Поділитися
Ломаченко та Кемпбелл дали перші коментарі після підтвердження бою Бій відбудеться 31 серпня в Лондоні © Instagram
Бій пройде за чотири пояси в легкій вазі.

Володар пояса чемпіона світу за версією WBA, WBO в легкій вазі Василь Ломаченко (13-1, 10 КО) і британець Люк Кемпбелл дали перші коментарі після офіційного підтвердження бою.

"Це історичний момент, адже моя мета - об'єднати всі пояси в легкому дивізіоні. Кемпбелл - це мій виклик. Він неймовірний боєць, якого я добре пам'ятаю з часів Олімпіади-2012. У нього складний стиль, і я не можу його недооцінити.

Цей бій в Лондоні - особливий. Я був тут в 2018 році і реакція глядачів була неймовірною. Вони поважають мій стиль боксу. Мені не терпиться вже зробити неймовірне шоу для них", - наводить слова Ломаченка matchroomboxing.com

"Кращий буде битися з кращим, а ринг стане пеклом. Я в боксі, щоб бути кращим, щоб стати чемпіоном світу. Це те, заради чого я займаюся. Василь посів першу сходинку у рейтингу P4P, проте поєдинок з таким супротивником лише мотивує мене бути ще краще, ніж я є.

Я відмінно знаю, наскільки він хороший і що він може, проте я також знаю, чого я стою. Це буде найскладніша битва в моєму житті, а я до неї стараюся підійти фізично і морально. Це мій рік", - цитує Кемпбелла matchroomboxing.com.

Нагадаємо, бій Ломаченко – Кемпбелл пройде 31 серпня в Лондоні. На кону будуть стояти пояса Ломаченка за версіями WBA, WBO і The Ring, а також титул вакантний пояс WBC.

В останньому своєму бою 13 квітня в Лос-Анджелесі Ломаченко впевнено захистив свої пояси WBA і WBO в бою Ентоні Кроллы.

Раніше повідомлялося про те, що президент України Володимир Зеленський відвідав тренувальний табір Ломаченка.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі