Ломаченко провів відкрите тренування перед боєм з Педрасой

Поділитися
Ломаченко провів відкрите тренування перед боєм з Педрасой Бій відбудеться 8 грудня © lomachenko.com
Українець готовий до поєдинку.

Чемпіон світу в легкій вазі за версією WBA Василь Ломаченко (11-1, 9 КО) провів відрите тренування у Нью-Йорку перед об'єднавчим боєм проти чемпіона WBO Хосе Педраси (25-1, 12 КО).

Українець спочатку дозволив дітям з публіки попрацювати на файтболі, після чого вже сам показав майстер-клас, а також пострибав на скакалці. Бою з тінню або роботи на лапах не було, зате Василь зробив спільне фото з усіма глядачами його тренування та провів автограф-сесію.

"У мене був чудовий табір. Дуже радий, що вже скоро повернуся туди, де найбільше люблю боксувати – на Медісон-сквер-гарден. З нетерпінням чекаю суботнього вечора, я в очікуванні великого бою, і я готовий до нього на всі 100%", – цитує Ломаченка BoxingScene.

Нагадаємо бій Ломаченко - Педраса пройде 8 грудня на арені Madison Square Garden в Нью-Йорку, США. Транслювати поєдинок буде традиційно телеканал ESPN.

Зазначимо, що після травневої перемоги над Хорхе Лінаресом Василь Ломаченко став чемпіоном світу в трьох вагових категоріях, завоювавши пояса за версією WBA і The Ring в легкій вазі.

Раніше повідомлялося про те, що букмекери не сумніваються у перемозі Ломаченка над Педрасой.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі