Ломаченко проведе наступний бій у жовтні або листопаді

Поділитися
Ломаченко проведе наступний бій у жовтні або листопаді Ломаченко вийде в ринг восени © lomachenko.com
Найбільш імовірним суперником українця є Орландо Салідо.

Василь Ломаченко, швидше за все, проведе свій наступний поєдинок в жовтні або листопаді. Про це заявив менеджер українця Егіс Климас.

"Є варіанти провести бій в жовтні або листопаді, є багато боксерів у його ваговій категорії, імена яких пов'язують з Василем. Ми часто говоримо про Салідо, про Педросу, про інших чемпіонів.

У можливому поєдинку з Салідо фактор реваншу не грає велику роль для Василя, адже мексиканець - дуже хороший боксер, дуже. Навіть кращий, ніж багато інших чемпіонів. Цей бій може стати відмінним шоу. Згадайте, яким шоу був бій Салідо - Варгас, а з Ломаченком він таким буде тим більше. Він буде відмінним опонентом для Василя", - сказав Клімас.

Нагадаємо, у своєму попередньому поєдинку Ломаченко нокаутував Романа Мартінеса і відібрав у пуерторіканця пояс чемпіона світу за версією WBO у ваговій категорії 59 кг.

Орландо Салідо зумів завдати Ломаченку єдиної поразки в профі. Бій Ломаченка та Салідо відбувся в березні 2014 року. У своєму другому на той момент поєдинку в профі українець зазнав поразки роздільним рішенням суддів. При цьому протягом всього бою Салідо діяв в брудній манері, завдаючи заборонені удари.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі