Ломаченко проведе наступний бій 25 серпня

Поділитися
Ломаченко проведе наступний бій 25 серпня Ломаченко подякував усім за підтримку © BoxingScene
Український боксер залишиться в легкій вазі.

Український боксер Василь Ломаченко (11-1, 9 КО) після успішного дебюту в легкій вазі залишиться в цьому дивізіоні і вийде на ринг 25 серпня. Про це заявив його промоутер Боб Арум.

"Подивимося, який бій буде наступним. 25 серпня - це точно, його батько підтвердив дату. Наступного тижня поговоримо про суперника. Уніфікація з Раймундо Бельтраном? Це можливо, але спочатку ми обговоримо це з командою Ломаченка", - цитує Арума Fight TV Hub.

Сам український боксер прокоментував свою перемогу над венесуельцем Хорхе Лінаресом (44-4, 27 КО). Ломаченко побував у нокдауні в шостому раунді, але зумів повернутися в бій і нокаутувати суперника у десятій трихвилинці.

"Прикро, що побував у нокдауні, це говорить про помилки, я не до кінця виконав те завдання, яке мені дав батько. Була головна помилка - йшов вліво і звідти пропустив. Але нічого, це досвід, практика. Не вмієш вчитися на чужих помилках - вчимося на своїх. Добре, що я встав, зібрався і довів справу до кінця.

Традиційно, спасибі всім, моїй родині - величезне спасибі за те, що постійно терплять, чекають, хвилюються. Їм, напевно, найскладніше було в цей момент. Але все добре, що добре закінчується", - підкреслив Ломаченко.

Василь провів дебютний бій у легкій вазі і завоював титул чемпіона світу за версією WBA.

Важка перемога Ломаченка над Лінаресом: найкращі моменти бою.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі