Ломаченко прибув у Лас-Вегас і сподівається, що його суперник добре підготувався до бою

Фото
Поділитися
Українець готовий захищати свій пояс чемпіона світу в поєдинку проти маловідомого боксера.

Чемпіон світу в напівлегкій вазі за версією WBO Василь Ломаченко 7 листопада проведе захист свого титулу в бою проти мексиканця Ромуло Коасіча.

Український чемпіон вже прибув у Лас-Вегас, де відбудеться бій, і взяв участь у прес-конференції, присвяченій поєдинку. "Хотів би сказати величезне спасибі всій моїй команді. Вони доклали максимум зусиль для того, щоб в суботу я продемонстрував свій найкращий бокс. Я сподіваюся, мій супротивник добре підготувався. Він робить гучні заяви, що в суботу всі дізнаються, хто він такий. Що ж, подивимося", - зазначив українець.

Крім того, Ломаченко пообіцяв наступного разу давати прес-конференцію на англійській мові. А в інтерв'ю Top Rank більш детально охарактеризував свого суперника: "Багато хто недооцінює його, але я б не став так робити. Подивившись кілька його боїв, розумієш, що він не такий вже простий і слабкий, як всім здається. Думаю, це буде цікавий бій. Коасіча буде дуже мотивованим, він вийде перемагати".

Ломаченко є беззаперечним фаворитом бою. Коефіцієнт на його перемогу - 1,01, тоді як на перемогу Коасіча - 17,00. Нічия традиційно для боксу вважається найменш імовірною - 34,00.

Читайте також: Ломаченко може перейти в іншу вагову категорію

Зазначимо, що на українському телебаченні бій Ломаченко - Коасіча показаний не буде.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі