Ломаченко повернувся після нокдауну і нокаутував Лінареса

Поділитися
Ломаченко повернувся після нокдауну і нокаутував Лінареса Ломаченко був близький до поразки © BoxingScene
Українець провів не найкращий свій бій, але зумів перемогти.

Український боксер Василь Ломаченко (11-1, 9 КО) провів дебютний поєдинок у легкій вазі і зумів перемогти венесуельця Хорхе Лінареса (44-4, 27 КО), завоювавши титул чемпіона світу за версією WBA. Українець з перших раундів виглядав краще за суперника, але в кінці шостої трихвилинки Лінаресу вдалося провести контратаку і відправити Ломаченка в нокдаун. Тим не менше, українець повернувся в бій і в десятому раунді відправив суперника на канвас, після чого суддя зафіксував нокаут.

Перемога над Лінаресом зробила Ломаченка не тільки чемпіоном світу в трьох вагових категоріях, але і принесла українцю престижний титул The Ring за версією однойменного американського журналу. Василь став третім українцем в історії, якому вдалося завоювати цей пояс. Двоє до нього - легенди суперважкої ваги Віталій і Володимир Клички.

Ломаченко повернеться на ринг 25 серпня в Лос-Анджелесі. Українець залишиться в легкій вазі заради об'єднавчих боїв, про що заявив його промоутер Боб Арум відразу після закінчення поєдинку з Лінаресом.

Раніше Ломаченко показав, як проводив останні дні перед боєм з Лінаресом.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі