Ломаченко повернеться до тренувань через чотири місяці

Поділитися
Ломаченко повернеться до тренувань через чотири місяці Ломаченко переніс операцію © BoxingScene
Українець відновлюється після травми.

Український чемпіон WBA в легкій вазі Василь Ломаченко (11-1, 9 КО) повідомив про те, як отримав травму, а саме під час виконання правого хука в поєдинку проти Хорхе Лінареса (44-4, 27 КО), а також розповів про те, коли повернеться до повноцінних тренувань в рингу. Слова українського боксера наводить американське видання LA Times, якому Ломаченко дав інтерв'ю.

"У другому раунді бою проти Хорхе Лінареса я виконав правий хук і після цього відчув біль. Після закінчення раунду біль не припинялася і на залишок бою мені довелося відмовитися від цього прийому. Не можу назвати цей удар найкращим у моєму арсеналі, але з нього можна "зав'язати" комбінацію".

"Чотири місяці буде тривати відновлення, потім я можу приступити до повноцінних тренувань. Очікується, що повернуся на ринг в грудні. Було зрозуміло відразу після МРТ, що доведеться взяти паузу, дати спокій плечу. Я сприймаю цю травму як частина великого спорту. Ти постійно ризикуєш отримати пошкодження, організм постійно працює на знос – тут немає нічого дивного", - повідомив Ломаченко.

Спочатку планувалося, що український легковаговик буде боксувати 25 серпня, але через травму дату потенційного поєдинку довелося перенести. За чутками, суперником Василя може стати володар титулу WBO в легкій вазі мексиканець Раймундо Бельтран (35-7-1, 21 КО).

Раніше Ломаченко був визнаний найкращим боксером світу за версією ESPN.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі