Ломаченко потрапив на обкладинку авторитетного американського журналу про бокс

Поділитися
Ломаченко потрапив на обкладинку авторитетного американського журналу про бокс Журнал вирішив розібратися, що ж робить боксера таким "чертовски гарним" © BoxingScene
The Ring вирішив написати про українця.

Чемпіон світу за версією WBO в другій напівлегкій вазі Василь Ломаченко (8-1, 6 КО) потрапив на обкладинку одного з найавторитетніших журналів про бокс The Ring. Видання, яке регулярно виходить, починаючи з 1922 року, написало про українця у своєму травневому номері.

Судячи по заголовку на обкладинці, журнал вирішив розібратися, що ж робить боксера на прізвисько Hi-Tech таким "чертовськи гарним".

Експерти журналу The Ring не тільки словами, а й ділом підтверджують особливий статус Василя Ломаченка в сучасному боксі. Маючи всього дев'ять боїв на профі-рингу, українець майже рік фігурує в рейтингу кращих боксерів світу незалежно від вагової категорії (pound-for-pound).

Зазначимо, що менеджер Ломаченко Егіс Климас вже сфотографувався зі свіжим номером The Ring. Відповідний знімок литовець виклав у себе в Instagram.

Instagram

Нагадаємо, що в своєму останньому бою Ломаченко побив Джейсона Сосу і захистив титул чемпіона світу за версією WBO в другій напівлегкій вазі.

Раніше повідомлялося, що реванш Ломаченка та Салідо затверджений.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі