Ломаченко пообіцяв Уолтерсу, що "йому буде непросто"

Поділитися
Ломаченко пообіцяв Уолтерсу, що "йому буде непросто" Ломаченко впевнений у своїй перевазі над Уолтерсом © lomachenko.com
Українець впевнений у своїх силах перед наступним поєдинком.

Чемпіон світу в напівлегкій вазі за версією WBO Василь Ломаченко 11 червня повинен провести бій з непереможним ямайським боксером Ніколасом Уолтерсом в Нью-Йорку.

Українець зізнався, що вже вивчив стиль суперника і висловив упевненість у своїх силах:

"Так, я дивився бої Уолтерса з Донейром, Дарчіняном, а також його останні поєдинки з Сосою і Марріагою. Уолтерс, я сподіваюся, що 11 червня ти будеш в найкращій своїй формі, бо тобі буде непросто. Думаю, що цей бій буде не лише подарунком для українських фанів, але і для фанів по всьому світу - для всіх, хто стежить за моєю кар'єрою", - підкреслив Ломаченко.

"Хочу подякувати своїм вболівальникам, адже я відчуваю, що з кожним роком їх стає все більше і більше. Це говорить про те, що людям подобається те, що я роблю в рингу. Тому в наступних боях я буду робити все більше нового і доставляти вам все більше задоволення".

Читайте також: Американський тренер назвав Ломаченка "феноменальним бійцем"

Нагадаємо, що в своєму останньому поєдинку, який відбувся в листопаді минулого року в США, 27-річний Ломаченко нокаутував мексиканця Ромуло Коасіча. Усього в активі українця п'ять перемог при одній поразці.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі