Ломаченко побив Сосу і захистив титул чемпіона світу

Поділитися
Ломаченко побив Сосу і захистив титул чемпіона світу Ломаченко легко розібрався з Сосою © facebook.com/VasylLomachenko
Українець не зазнав проблем проти американського претендента.

Відбувся головний бій українського вечора боксу в штаті Меріленд (США), в якому чемпіон світу за версією WBO в другій напівлегкій вазі Василь Ломаченко (8-1, 6 КО) впевнено переміг Джейсона Сосу (20-2-4, 15 КО).

Ломаченко підтвердив статус одного з найсильніших боксерів світу. Соса намагався кілька разів порушити правила, пробиваючи нижче пояса, але Василь відразу сигналізував про це рефері.

В іншому Соса виявився значно слабшим чемпіона, який завжди випереджав претендента на кілька кроків і часом відверто працював на публіку. У восьмому раунді українець почав ще частіше бити суперника, проте рефері не став зупиняти поєдинок.

Все скінчилося, коли кут Соси вирішив не випускати претендента на десятий раунд. Це вже другий успішний захист титулу від Ломаченка.

Нагадаємо, в андеркарті перемоги здобули ще два українця - Олександр Усик, який захистив свій пояс, і Олександр Гвоздик.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі