Ломаченко піднявся на четверте місце в рейтингу найкращих боксерів світу

Поділитися
Ломаченко піднявся на четверте місце в рейтингу найкращих боксерів світу Ломаченко – четвертий у рейтингу найкращих боксерів світу за версією The Ring © lomachenko.com
У списку The Ring українець обійшов Романа Гонсалеса.

Український чемпіон світу за версією WBO в другій напівлегкій вазі Василь Ломаченко (9-1, 7 КО) піднявся на одну позицію в рейтингу pound-for-pound за версією авторитетного американського журналу The Ring.

Відзначимо, що в цьому рейтингу присутні боксери всіх вагових категорій.

Тепер українця випереджають тільки три боксера – чемпіон світу в напівважкій вазі Андре Уорд, гегемон середнього дивізіону Геннадій Головкін і екс-абсолютний чемпіон світу в першій напівсередній вазі Теренс Кроуфорд.

Свій останній бій Ломаченко провів 6 серпня в Лос-Анджелесі на арені "Microsoft Theater", де українець переміг колумбійського претендента Мігеля Марріагу (25-3, 21 КО).

Наступний бій Ломаченка запланований на 9 грудня поточного року і повинен пройти в Нью-Йорку на "Madison Square Garden", а суперником українця стане чемпіон WBA у другій найлегшій вазі Гільєрмо Рігондо (17-0, 11 КО).

Раніше Конор МакГрегор відмовився спарингувати з Ломаченком.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі