Ломаченко отримав обов'язкового претендента на свій пояс

Поділитися
Ломаченко отримав обов'язкового претендента на свій пояс Вальдес програвав Ломаченку в любителях © Top Rank
У WBO підібрали для українця суперника, який не знає поразок.

Мексиканець Оскар Вальдес став обов'язковим претендентом на поєдинок з Василем Ломаченком. Таке рішення було прийнято на конференції Всесвітньої боксерської організації (WBO), чемпіонським поясом якої в напівлегкій вазі володіє Ломаченко.

24-річний Вальдес, як і Ломаченко, захищає кольори компанії Top Rank. На професійному рингу він провів 17 боїв, у всіх здобув перемоги, причому в 15 - нокаутом. Свій найближчий бій Вальдес проведе в грудні поточного року, після чого має шанси зустрітися з українцем.

Цікаво, що в 2009 році Ломаченко вже боксував з Вальдесом ще в любителях. Боксери зустрічалися на чемпіонаті світу в Італії. У боротьбі за фінал українець тоді дуже впевнено виграв у мексиканця з рахунком 12:1.

Читайте також: Ломаченко перед боєм з Коасіча бігає, плаває і колотить грушу

Нагадаємо, 7 листопада Ломаченко проведе добровільний захист свого титулу в поєдинку з мексиканцем Ромуло Коасіча. Таким чином, якщо українець та Вальдес отримають перемоги, WBO призначить терміни, в які їм доведеться домовитися щодо поєдинку.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі