Ломаченко не включив Кличка в трійку найкращих боксерів світу

Поділитися
Ломаченко не включив Кличка в трійку найкращих боксерів світу Кличко не удостоївся комплімента від Ломаченка
Чемпіон світу за версією WBO в напівлегкій вазі найкращим боксером сучасності вважає росіянина.

Василь Ломаченко назвав свою трійку найкращих боксерів світу незалежно від вагової категорії. При цьому дворазовий чемпіон Олімпійських ігор не включив у цей рейтинг свого співвітчизника Володимира Кличка.

На думку Ломаченка, найкращий боксер на даний момент - росіянин Сергій Ковальов, який є чемпіоном світу за трьома версіями у напівважкій вазі. На друге місце український чемпіон поставив представника Нікарагуа Романа Гонсалеса, чемпіона WBC, який виступає в найбільш легкій вазі, а на третє - мексиканця Сауля Альвареса - чемпіона світу за двома версіями в першій середній вазі.

Зазначимо, що після відходу на пенсію Флойда Мейвезера саме Кличко очолює рейтинг кращих боксерів сучасності незалежно від вагової категорії, складений авторитетним порталом BoxRec. На другому місці в цій класифікації йде Геннадій Головкін, а на третьому - Сауль Альварес. Ковальов - четвертий, а Гонсалес - двадцять п'ятий.

Нагадаємо, що Ломаченко свій наступний бій проведе 7 листопада проти мексиканця Ромуло Коасіча. Володимир Кличко в ринг вийде 28 листопада, йому буде протистояти британець Тайсон Ф'юрі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі