Ломаченко назвав бій з Салідо "першим завданням"

Поділитися
Ломаченко назвав бій з Салідо "першим завданням" Ломаченко жадає реваншу © lomachenko.com
Український боксер поділився планами на найближче майбутнє.

Чемпіон світу за версією WBO у ваговій категорії 59 кг Василь Ломаченко підкреслив, що його основною метою залишається реванш у повторному поєдинку проти мексиканця Орландо Салідо.

"Перша моя задача - взяти реванш у мого кривдника Орландо Салідо. А потім не знаю, що буде. Називати прізвища я не бачу сенсу. В тій ваговій категорії - до 59 кг - в якій я завоював чемпіонський пояс, дуже багато сильних боксерів. У США вони відомі, а в Україні не дуже. Буде дуже цікаво з ними відбоксувати", - сказав Ломаченко.

"Після перемоги над Мартінесом ми хотіли боксувати з чемпіоном за версією IBF Хосе Педрасою. І він теж начебто хотів, але як тільки я виграв свій бій, він відразу затих. Їм ставлять запитання, а вони мовчать. А потім я читаю вкидання в інтернеті, що нібито вони нам пропонували бій, але ми не погодилися, а такого взагалі не було. Не думаю, що з ними може ще щось трапитися".

Перший поєдинок Ломаченка та Салідо відбувся в березні 2014 року. У своєму другому поєдинку в профі Ломаченко зазнав поразки роздільним рішенням суддів. При цьому протягом всього бою Салідо діяв в брудній манері, завдаючи заборонені удари.

Нагадаємо, раніше Ломаченко заявив, що планує провести наступний бій у жовтні або листопаді.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі