Ломаченко хоче стати чемпіоном світу в трьох вагових категоріях

Поділитися
Ломаченко хоче стати чемпіоном світу в трьох вагових категоріях Ломаченко готується до бою проти Уолтерса © BoxingScene
Український боксер може піднятися в більш важку вагу.

Менеджер чемпіона світу за версією WBO Василя Ломаченка Егіс Клімас заявив, що український боксер замислюється над тим, щоб перейти в іншу вагову категорію.

"Ломаченко думає над тим, щоб зробити ще один історичний для боксу крок. Він планує піднятися у вазі і встановити новий рекорд - стати чемпіоном у трьох вагових категоріях всього за десять боїв", - сказав Клімас.

Також менеджер підкреслив, що Ломаченко вже готовий до бою проти Ніколаса Уолтерса, який відбудеться 26 листопада: "Його підготовка до бою проходить дуже добре, він готовий до поєдинку і може вийти на ринг хоч завтра".

Сам Ломаченко прокоментував свій можливий перехід у більш важку вагу і бій з Менні Пак'яо: "Я поки занадто малий для поєдинку з Пак'яо. Мені потрібен як мінімум рік для підготовки до цього бою і для переходу в категорію 135 фунтів (61кг)".

Читайте також: Ломаченко переможе Уолтерса за очками - Усик

Нагадаємо, що Ломаченко провів на професійному рингу сім поєдинків. Українець спершу став чемпіоном за версією WBO у вазі 57 кг, після чого піднявся у вагову категорію 59 кг і також завоював чемпіонський титул WBO. Пояс у вазі 57 кг Ломаченко залишив вакантним.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі