Ломаченко дізнався ім'я свого наступного суперника і попросив фанів не засмучуватися

Поділитися
Ломаченко дізнався ім'я свого наступного суперника і попросив фанів не засмучуватися Ломаченко підібрали кращого суперника з можливих
Українець проведе захист титулу чемпіона світу 7 листопада.

Чемпіон світу за версією WBO в напівлегкій вазі Василь Ломаченко дізнався ім'я свого наступного суперника. Ним стане 24-річний мексиканець Ромуло Коасіча. Поєдинок пройде 7 листопада в Лас-Вегасі, в андеркарті бою Бредлі - Ріос.

Коасіча провів на професійному рингу вже 29 боїв, в яких здобув 25 перемог і зазнав 4 поразки. В цьому році мексиканець провів три поєдинки і у всіх виграв. В цілому ж єдиним противником топ-рівня в кар'єрі Коасіча був Лі Селбі, який на даний момент володіє поясом IBF. Селбі в тому бою виграв за очками. "Це кращий супротивник, якого ми змогли знайти", - пояснив цей вибір Боб Арум, промоутер Ломаченка.

А Карл Морретти, віце-президент компанії Top Rank, яка представляє інтереси Ломаченка, в коментарі ESPN ситуацію пояснив наступним чином: "Навіть коли аналізуєш і так дуже короткий список можливих суперників, зустрічаються хлопці, які відмовляються від бою ще навіть до обговорення грошового питання, тому що не хочуть зустрічатися в рингу з Ломаченком. Виходить так, що ти просто намагаєшся підібрати бійця, який, принаймні, має непоганий боксерський стиль".

Відзначимо, що інші власники титулів у напівлегкій вазі (Лео Санта-Крус, Лі Селбі і Ісус Куеллар) працюють з промоутером Елом Хеймоном, і поєдинки з ними організувати неможливо, так як Хеймон і TopRank не співпрацюють один з одним.

Сам Ломаченко попросив своїх прихильників не засмучуватися: "Для того, щоб стати кращим з кращих, потрібно боксувати з кращими. Я поки не зробив цього. Хочу сказати своїм фанатам, щоб вони не засмучувалися. Вони стали заручниками війни між компанією Top Rank і Хеймоном. Думаю, скоро все налагодиться, і у нас буде гідна опозиція".

Нагадаємо, раніше обговорювалася можливість проведення бою Ломаченко - Рігондо, проте, за словами представників Top Rank, домовитися з командою кубинського боксера поки не представляється можливим.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі