"Ліверпуль" обійшов "Динамо" у рейтингу УЄФА

Поділитися
"Ліверпуль" обійшов "Динамо" у рейтингу УЄФА "Ліверпуль" обійшов "Динамо" завдяки останнім успіхам в ЛЧ © liverpoolfc.com
"Шахтар" при цьому зберіг свою позицію.

УЄФА представив оновлену версію клубного рейтингу, в якому київське "Динамо" опустилося на 23-ю позицію, пропустивши вперед фіналіста цьогорічного розіграшу Ліги чемпіонів англійський "Ліверпуль". При цьому найкращим українським клубом, згідно з цим списком, залишається донецький "Шахтар", який залишився на 14-й сходинці.

Відбулися зміни і на вершині табелі про ранги: "Баварія" відтіснила мадридський "Атлетіко" і піднялася на друге місце, поступаючись ще одному представнику іспанської столиці - "Реалу".

У рейтингу, крім "Динамо" і "Шахтаря", присутні ще сім українських команд: "Зоря" (135 місце), "Чорноморець" (139), "Олександрія" (142), "Олімпік" (143), "Ворскла" (144), а також "Металіст" (145) і "Металург" Д (146), які вже припинили існування.

Раніше УЄФА передав Києву трофей Ліги чемпіонів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі