Ліщук не виключає можливості допомогти збірній на Євробаскеті-2015

Поділитися
Ліщук не виключає можливості допомогти збірній на Євробаскеті-2015 В останній раз Ліщук грав за збірну у 2011 році © ФБУ
Український баскетболіст ще роздумує над пропозицією знову одягнути жовто-синю майку.

Сергій Ліщук хотів би зіграти за збірну на Євробаскеті-2015, але поки не може дати остаточної відповіді. Український "бігмен", який днями попрощався з "Валенсією" і перебуває в статусі вільного агента, оголосив про завершення кар'єри в збірній у 2011 році. Однак тепер не виключає можливості повернутися.

"Поки не можу сказати, чи зіграю в збірній у цьому році. Хотілося б, але я не знаю, в якому фізичному стані буду на той момент. До того ж хочеться повернутися і подивитися на ситуацію в країні, адже поки я знаю тільки те, що мені розповідають друзі і сім'я", - сказав Ліщук в інтерв'ю офіційному сайту ФІБА-Європа.

Також українець прокоментував рокіровку на тренерському містку збірної: "Звісно, було б здорово, якби Майк Фрателло залишився, але всі знають ситуацію. Євген Мурзін, звичайно ж, не світова знаменитість, але це хороший тренер і хороша людина. Я впевнений, що він буде старанно працювати і зробить для збірної все, що зможе".

Нагадаємо, Ліщук є рекордсменом збірної України за кількістю проведених за неї офіційних матчів (50), набраних очок і зроблених підбирань. Раніше Євген Мурзін заявив, що Ліщук, якого в останні роки докучають травми, дав попередню відмову грати на Євробаскеті. Однак тренер пообіцяв при особистій зустрічі постаратися переконати гравця.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі