Ліонель Мессі постане перед судом за звинуваченням в ухиленні від сплати податків

Поділитися
Ліонель Мессі постане перед судом за звинуваченням в ухиленні від сплати податків Слідство вважає, що іспанський бюджет недорахувався 4,1 млн євро © Barcelona FC
Звинувачення були пред'явлені Мессі ще влітку 2013 року.

Нападник "Барселони" і збірної Аргентини Ліонель Мессі постане перед судом Іспанії за звинуваченням в ухиленні від сплати податків, повідомляє видання El Pais.

Суд відхилив апеляцію адвокатів футболіста, так як вважає, що Мессі був обізнаний про фінансову діяльність свого батька, Хорхе, який є його менеджером, а також відповідає за фінансові питання аргентинського форварда.

Адвокати Ліонеля Мессі в апеляції спиралися на те, що футболіст "не витратив жодної хвилини свого життя на вивчення документів, які регулюють його доходи". Сам гравець у своїй заяві підкреслив, що всіма його фінансами займається батько.

Звинувачення були пред'явлені Мессі і його батькові Хорхе ще влітку 2013 року. Їх запідозрили у підробці податкових декларацій і ухиленні від сплати податків від прибутку за використання іміджевих прав на футболіста на території Іспанії в 2007, 2008 і 2009 роках. Таким чином, як вважає слідство, іспанський бюджет недорахувався 4,1 млн євро.

Раніше Ліонель Мессі вже заплатив 10 млн євро і готовий був внести в казну Іспанії ще 15 млн за припинення кримінальної справи проти нього. Однак місцева влада йому в цьому відмовили.

Читайте також: Мої сини вболівають за Мессі і Неймара - Буффон

Раніше повідомлялося, що футбольному клубу "Барселона" загрожує штраф до 22 млн євро за несплату податків.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі