Ліга Європи: "Зоря" зіграла внічию з "Фейєнордом"

Поділитися
Ліга Європи: "Зоря" зіграла внічию з "Фейєнордом" "Зоря" вдруге в ЛЄ зіграла внічию © twitter.com/ADSportwereld
Луганчани провели в більшості весь другий тайм, але взяти три очки не зуміли.

Луганська "Зоря" провела четвертий матч групового етапу Ліги Європи. В Одесі луганчани приймали "Фейєнорд" і зіграли внічию.

"Зоря" розпочала перший тайм активніше за суперника, але пропустила після першої ж серйозної атаки гостей - Йоргенсен забив головою після навісу Куйта. Відігратися господарям вдалося вже під кінець тайму, а разом з тим і заробити червону картку для суперника. Боттегін спершу сфолив в центрі поля, а через хвилину зіграв рукою в своїй штрафній після удару Караваєва. Форстер з "точки" не зумів переграти голкіпера, але встиг на добивання - 1:1.

Другий тайм пройшов під диктовку "Зорі", тоді як гості в меншості зосередилися на контратаках. Господарі зуміли один раз вразити ворота Джонса, але гол був скасований. Кулач зіграв на добиванні після удару Караваєва в штангу, але офсайд арбітри побачили у Любеновіча - ще до того, як м'яч потрапив до Караваєва. Кулач мав ще один шанс, але, опинившись перед воротами, під тиском захисника не зумів влучити у площину воріт.

"Зоря" - "Фейєнорд" - 1:1
Голи: Форстер, 44 – Йоргенсен, 15

"Зоря": Шевченко, Опанасенко (Каменюка, 30), Форстер, Соболь, Караваєв, Харатін, Гречишкін, Чайковський, Петряк, Любеновіч (Пауліньо, 63), Бонавентура (Кулач, 54)

"Фейєнорд": Джонс, Карсдорп, Боттегін, ван дер Хейден, Конголо, Куйт (Гюлден, 70), Тапіа, Вейїнович, Тоорнстра (Ньюкооп, 81), Йоргенсен (Нелом, 46), Еліа

Попередження: Вейїнович, Боттегін, Гюлден, Тапіа

Видалити: Боттегін, 43

Таким чином, "Зоря" після чотирьох турів набрала 2 очки, а у "Фейєнорда" стало 7 очок. В іншому матчі групи "Фенербахче" обіграв "МЮ" (2:1) і також набрав 7 очок. У "Манчестера" - 6 очок.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі