Ліга Європи: букмекери вірять у "Динамо", сумніваються в "Металісті" та "Дніпрі"

Поділитися
Ліга Європи: букмекери вірять у "Динамо", сумніваються в "Металісті" та "Дніпрі" Гравці "Динамо" перебувають в гарному настрої перед грою в Лізі Європи
У матчах 2-го туру групового турніру Ліги Європи українські команди мають різні шанси на успіх. Динамівці, на думку букмекерів, обіграють "Стяуа", а ось "Дніпро" і "Металіст" навряд чи зуміють обіграти на виїзді "Сент-Етьєн" і "Локерен".

У майбутніх поєдинках другого туру групового турніру Ліги Європи лише "Динамо" на думку букмекерів претендує на успішний результат. "Металісту" і "Дніпру" відводиться роль темних конячок.

На перемогу киян у матчі з румунським "Стяуа" можна поставити з показником 1,72. Успіх румунської команди котирується нижче, ніж нічийний результат - 3,80 проти 4,90.

Нагадаємо, що кияни приймуть команду зі столиці Румунії 2 жовтня на стадіоні НСК "Олімпійський" в 20:00.

"Металіст" після невдачі у стартовому турі, коли харків'яни на останніх секундах зустрічі з турецьким "Трабзоспором" упустили нічийний результат і програли, спробують реабілітуватися перед уболівальниками і перервати серію невдач. Втім, аналітики дають команда Ігоря Рхаева невеликі шанси: 2,90 перемога "Металіста" проти 2,45 на успіх бельгійського "Локерена". Нічийний результат котирується з "відповіддю" 3,50. Додамо, що харків'яни зіграють з бельгійцями в 22:00 на виїзді.

Примітно, що безвиграшна серія "Металіста" складає вже п'ять матчів - три в чемпіонаті Прем'єр-ліги, Кубку України і один в єврокубках.



Нижче шанси на успіх у "Дніпра" поєдинку проти французького "Сент-Етьєна". Французи - явні фаворити домашнього протистояння. На їх перемогу можна поставити з показетелем 2,0, тоді як перемога "Дніпра" котруется з імовірністю в два рази меншою - 4,0. На нічию можна поставити з коефіцієнтом 3,40.

Додамо, що "Дніпро" лідирує в чемпіонаті Прем'єр-ліги, а "Сент-Етьєн" йде на 6-му місці у французькій першості. Зустріч української та французької команд розпочнеться о 22:00.

Раніше повідомлялося, що наставник "Дніпра" Мирон Маркевич знову поскаржився на проблеми зі складом перед єврокубковим матчем. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі