Ліга Європи: анонс матчів "Зорі" і "Ворскли"

Поділитися
Ліга Європи: анонс матчів "Зорі" і "Ворскли" "Зоря" буде намагатися утримати перевагу © ФК "Заря"
Українські клуби після протилежних результатів перших поєдинків проведуть матчі-відповіді в рамках третього раунду кваліфікації Ліги Європи.

6 серпня ще два українських клуби продовжать вести боротьбу в єврокубках, але на цей раз команди будуть приймати бельгійців і словаків вдома.

"Зоря" вкрай близька до виходу в наступний раунд, забивши на виїзді два голи. Бельгійці демонструють відкритий футбол, а при необхідності забивати будуть розкриватися ще частіше, що дозволить підопічним Юрія Вернидуба розраховувати на вдалі контратаки.

У "Зорі" немає кадрових проблем, бо на поле вийде основа, в тому числі і герой попереднього матчу Малиновський, який оформив дубль. Головний тренер гостей Феліс Маззу, незважаючи на прагнення зберігати оптимізм, визнав перевагу української команди і не надто високу ймовірність інтриги: "Рівень суперника дуже високий, тому переламати результат протистояння буде дуже важко. У футболі можливо все, тому будемо намагатися відігратися. Тим не менш, будемо реалістами - зробити це буде дуже важко".

"Зоря" - "Шарлеруа"

Перший матч - 2:0

6 серпня, четвер, 21:00, Київ, стадіон "Динамо"

Пряма трансляия на телеканалі "Футбол 1"

Орієнтовні склади:

"Зоря": Шевченко, Опанасенко, Сіваков, Пилявський, Каменюка, Гордієнко, Чайковський, Караваєв, Малиновський, Хомченовський, Будківський.

"Шарлеруа": Пеннето, Марінос, Деваст, Мартос, Н'Ганга, Кебано, Марк, Саглик, Стеванс, Пойе, Ндонгала.

Арбітр: Андріс Трейманіс (Литва)

Рівно протилежна ситуація склалася у "Ворскли". Суперник полтавців набрав дуже хорошу форму на старті сезону, тому виглядав краще в першій зустрічі, незважаючи на відсутність різниці в класі. У першому матчі у команди Василя Сачка були шанси забити гол на виїзді, але зробити це не вдалося навіть з пенальті, а ось пропустили українці одразу два м'ячі.

"Жиліна" у перших двох етапах відбору Ліги Європи здобула чотири перемоги і забила 13 голів, тому навіть на виїзді словаки навряд чи знизять планку вимог до себе і будуть знову будувати свою гру від оборони і на контратаках.

"Виходить так, що ми дали супернику фору. Завтра будемо намагатися це виправити. Ми нікого не боїмося, але не будемо робити гучних заяв. Мені дуже неприємно за перший тайм гри у Словаччині. У другому зібралися і грали по-іншому. Те, що ми завтра будемо старатися - ми можемо вам гарантувати. Настрій у нас і у всієї команди бойовий", - заявив перед матчем Сачко.

"Ворскла" - "Жиліна"

Перший матч - 0:2

6 серпня, четвер, 20:00, Полтава, стадіон "Ворскла"

Пряма трансляція на телеканалі "Футбол 2"

Орієнтовні склади:

"Ворскла": Непогодов, Сапай, Даллку, Є.Ткачук, Сімінін, Турсунов, Скляр, Чеснаков, Бараннік, Ковпак, Шиндер.

"Жиліна": Волешак, Шпалек, Вавро, Шкриняр, Летич, Паур, Бенеш, Печовскі, Качор, Михалик, Єліч.

Не зіграють: Богуш - Мабука

Арбітр: Аліяр Агаєв (Азербайджан).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі