Ліга чемпіонів: "Вольфсбург" виграв у "Реала", "Ман Сіті" зіграв внічию в Парижі

Поділитися
Ліга чемпіонів: "Вольфсбург" виграв у "Реала", "Ман Сіті" зіграв внічию в Парижі "Вольфсбург" сенсаційно обіграв "Реал" © twitter.com/ChampionsLeague
Відбулися ще два матчі чвертьфінальної стадії Ліги чемпіонів.

6 квітня відбулися ще два матчі в рамках 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. "Вольфсбург" приймав "Реал", а ПСЖ - "Манчестер Сіті".

"Реал" несподівано програв в Німеччині, причому всуху. Мадридці не використали свій момент в дебюті матчу (не забив Бензема) і потім двічі пропустили. Спершу Родрігес реалізував пенальті за фол Каземіро, а потім Арнольд замкнув простріл партнера з лінії воротарського майданчика. "Реал" до кінця зустрічі так і не зумів нічим відповісти. Найкращий момент упустив Роналду, якому не вдалося переграти Бенальо з кута воротарського майданчика.

Вольфсбург" (Німеччина) - "Реал" (Іспанія) - 2:0
Голи: Р. Родрігес, 18 (пен), Арнольд, 25

"Манчестер Сіті" оформив комфортний виїзний результат у Парижі. На 15-й хвилині матчу Ібрагімович не реалізував пенальті (виручив Харт), а в середині тайму не реалізував вихід один на один. Відзначився швед вже під кінець тайму після жахливої помилки Фернандо, але до цього моменту ПСЖ вже програвав - Де Брюйне відкрив рахунок у матчі, потужно пробивши в дальній кут.

У другому таймі команди ще раз обмінялися голами - Рабьо зіграв на добиванні, а Фернандіньо скористався невпевненими діями Орьє. Крім того, після удару Ібрагімовича головою "Сіті" виручила поперечина.

Ібрагімович, до речі, забив свій 48-й м'яч у Лізі чемпіонів і зрівнявся з Андрієм Шевченком, який займає шосте місце за цим показником.

ПСЖ - "Манчестер Сіті" (Англія) - 2:2
Голи: Ібрагімовіч, 41, Рабьо, 60 – Де Брюйне, 38, Фернандіньо, 72

Читайте також: Ліга чемпіонів: "Атлетіко" обіграв ПСВ в серії пенальті

Чвертьфінальні матчі у відповідь Ліги чемпіонів пройдуть 12 та 13 квітня. Днем раніше, нагадаємо, "Баварія" обіграла "Бенфіку", а "Барселона" - "Атлетіко".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі