Ліга чемпіонів: "Севілья" розібралася з "Лестером", "Ювентус" - з "Порту"

Поділитися
Ліга чемпіонів: "Севілья" розібралася з "Лестером", "Ювентус" - з "Порту" "Ювентус" скористався видаленням гравця "Порту" © juventus.com
Відбулися перші матчі двох пар 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

Сьогодні, 22-го лютого, свої перші матчі в рамках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів провели "Порту" і "Ювенус", а також "Севілья" і "Лестер".

У Португалії рівна боротьба на полі тривала до 27-ї хвилини, коли господарі поля залишилися в меншості. Теллес здійснив два поспіль грубих фоли і після двох жовтих карток залишив "Порту" в меншості.

Після перерви "Ювентус" продовжив діяти першим номером і намагатися підібратися до воріт суперника, що принесло плоди на 72-й хвилині. М'яч після невдалого для "Порту" відскоку опинився у Пьяци, який в дотик розпечатав ворота Касільяса і відзначився дебютним голом у Лізі чемпіонів. Практично відразу туринці подвоїли перевагу і поставили крапку: Сандро навісив у штрафну португальців, а Дані Алвес прийняв м'яч на груди і другим дотиком вразив дальній кут.

"Ювентус" - "Порту" - 2:0
Голи: Пьяца, 72, Алвес, 74

"Севілья" на своєму полі вважалася однозначним фаворитом на тлі кризового "Лестера" - чемпіони Англії в нинішньому сезоні далекі від своєї найкращої форми. Іспанці могли виходити вперед вже на 14-й хвилині, але Каспер Шмайхель відбив удар Корреа з пенальті.

Тим не менш, чекати довго голу не довелося. На 25-й хвилині Серхіо Ескудеро навісив у штрафну, звідки Сарабія відправив м'яч у дальній кут воріт ударом головою. Другий гол "Севілья" забила вже після перерви, продовжуючи володіти тотальною перевагою. Корреа реабілітувався за невдалий удар з пенальті, реалізувавши пас від Йоветіча.

Іспанці за рахунку 2:0 розслабилися, що призвело до голу англійців, який може зіграти важливу роль у другій зустрічі. На 73-й хвилині Варді після пасу партнера розстріляв ворота Ріко з кількох метрів.

"Севілья" - "Лестер" - 2:1
Голи: Сарабіа, 25, Корреа, 62 - Варді, 73

Читайте також: Ліга чемпіонів: "Баварія" розгромила "Арсенал", "Реал" впевнено здолав "Наполі"

Нагадаємо, завтра, 23-го лютого, свій поєдинок Ліги Європи проти "Сельти" проведе донецький "Шахтар".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі