Ліга чемпіонів: Мессі, Анчелотті і Шовковський встановили рекорди

Поділитися
Ліга чемпіонів: Мессі, Анчелотті і Шовковський встановили рекорди Мессі обійшов Роналду в Лізі чемпіонів © Marca
Старт групового етапу турніру приніс ряд історичних досягнень.

Вчора, 13 вересня, відбулися перші матчі групового етапу Ліги чемпіонів, в яких було встановлено відразу кілька рекордів.

Мюнхенська "Баварія" на своєму полі розгромила російський "Ростов" з рахунком 5:0. Німецька команда стала першою в історії, якій вдалося здобути 13 поспіль домашніх перемог на турнірі.

Головний тренер німецького гранда Карло Анчелотті став першим фахівцем, якому вдалося здобути перемоги в матчах Ліги чемпіонів, тренуючи сім різних команд. Раніше італієць працював в "Реалі", ПСЖ, "Челсі", "Мілані", "Ювентусі" та "Пармі", з якими також перемагав на турнірі.

Нападник "Барселони" Ліонель Мессі оформив хет-трик у матчі проти шотландського "Селтіка" (7:0). Аргентинець став першим футболістом в історії, якому вдалося забити три м'ячі в шести поєдинках турніру за кар'єру. Аргентинець обійшов за цим показником Кріштіану Роналду з "Реала" і вийшов на чисте перше місце.

Варто також відзначити, що воротар київського "Динамо" Олександр Шовковський піднявся на друге місце серед найбільш вікових гравців Ліги чемпіонів. В матчі з "Наполі" український кіпер вийшов на поле у віці 41 року 8 місяців і 11 днів. Тепер легенду киян випереджає тільки його колега по амплуа Марко Баллотта ("Лаціо") - 43 роки 8 місяців і 8 днів.

Читайте також: "Динамо" стартувало в Лізі чемпіонів з домашньої поразки

Перший тур групового етапу Ліги чемпіонів продовжиться сьогодні, 14 вересня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі