Ліга чемпіонів: матч "Динамо" розсудять німці, а поєдинок "Шахтаря" - хорвати

Поділитися
Ліга чемпіонів: матч "Динамо" розсудять німці, а поєдинок "Шахтаря" - хорвати Брих працював на матчі "Динамо" з "Рубіном"
Стали відомі бригади арбітрів, які будуть працювати на перших матчах групового етапу ЛЧ за участі українських клубів.

"Динамо" і "Шахтар" вже на цьому тижні стартують у груповому етапі Ліги чемпіонів. Кияни 16 вересня прийматимуть на "Олімпійському" "Порту", а "Шахтар" 15 вересня зіграє на "Сантьяго Бернабеу" проти "Реала". Визначилися арбітри, які будуть працювати на цих матчах.

Зустріч "Динамо" обслужить відомий німецький арбітр Фелікс Брих. Допомагати йому будуть його співвітчизники Марк Борш і Штефан Лупп, додаткові асистенти - Бастіан Данкерт і Марко Фріц.

Цікаво, що в 2011 році юрист Брих працював на матчі Ліги чемпіонів "Порту" - "Шахтар". Поєдинок закінчився перемогою португальців (2:1), а рефері не зарахував гол "гірників" і вилучив з поля Ракицького і Чигринського. З "Динамо" Брих, який є арбітром ФІФА з 2007 року, зустрічався у 2009-му. Він працював на гостьовому матчі Ліги чемпіонів з "Рубіном" (0:0).

На матчі "Реал" - "Шахтар" буде працювати хорватська бригада арбітрів на чолі з Іваном Бебеком. Йому будуть допомагати Томіслав Петрович і Міро Гргіч, додаткові асистенти - Домагой Вучков і Горан Габрило.

Бебек добре знайом "Шахтарю" за минулорічним розіграшом ЛЧ. Цей рефері працював на пам'ятному для "гірників" матчі проти БАТЕ, який завершився рекордною для них перемогою в Лізі чемпіонів - 7:0.

Додамо, що обидва поєдинки за участю українських клубів розпочнуться о 21.45 за київським часом.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі