Ліга чемпіонів: "Динамо" на "Олімпійському" програло "Бенфіці"

Поділитися
Ліга чемпіонів: "Динамо" на "Олімпійському" програло "Бенфіці" "Динамо" не зуміло забити © Dynamo.kiev.ua
Кияни не реалізували свої моменти і пропустили по голу в кожному з таймів.

Київське "Динамо" в рамках третього туру групового етапу Ліги чемпіонів на "Олімпійському" приймало "Бенфіку". Матч завершився поразкою киян.

Поєдинок розпочався для "Динамо" не кращим чином - вже на 9-й хвилині господарі опинилися в ролі наздоганяючої сторони. Антунеш сфолив у своїй штрафній, а Сальвіо впевнено реалізував пенальті. "Динамо" в першому таймі не вдалося створити багато хороших моментів, щоб відігратися. Мабуть, кращий шанс був у Гонсалеса, але зі зручної позиції він пробив головою над поперечиною.

У дебюті другого тайму "Динамо" знову пропустило. Серві спершу з меж штрафного пробив у свого одноклубника, але тут же йому надали ще одну можливість, якою він скористався.

Кияни могли швидко відіграти один і навіть два м'ячі, але Мораєс і Ярмоленко не реалізували виходи на ворота голкіпера. Крім того, той же Ярмоленко не підлаштувався під м'яч після невпевненої гри Едерсона в повітрі. Ще один шанс був у капітана "Динамо" під кінець матчу - після удару-прострілу від Циганкова він міг добивати з пари метрів, але захисник завадив. А вже в доданий арбітром час знову міг відзначитися Мораєс - після його удару головою м'яч розминувся з дальньою штангою.

"Динамо" - "Бенфіка" - 0:2
Голи: Сальвіо, 9 (пен.), Серві, 55

"Динамо": Рудько, Сілва, Хачеріді, Віда, Антунеш, Сидорчук (Гладкий, 80), Корзун, Федорчук (Буяльський, 56), Ярмоленко, Мораєс, Гонсалес (Циганков, 71)

"Бенфіка": Мораєс, Семедо, Луїзао, Нільссон-Лінделоф, Гримальдо, Сальвіо, Піцци, Фейса, Серві (Селес, 83), Гедеш (Елізеу, 90), Мітроглу (Хіменес, 71)

Попередження: Корзун - Мітроглу

Таким чином, після трьох турів у "Динамо" залишилося 1 очко, а "Бенфіка" набрала 4. У паралельному матчі групи "Бешикташ" зумів обіграти "Наполі" з рахунком 3:2.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі