Лідер "Манчестер Сіті" пропустить матч з "Динамо" в Лізі чемпіонів

Поділитися
Лідер "Манчестер Сіті" пропустить матч з "Динамо" в Лізі чемпіонів Де Брюйне не зіграє в першому матчі з "Динамо" © The Telegraph
Кевін Де Брюйне не зможе зіграти в Києві.

Півзахисник "Манчестер Сіті" Кевін де Брюйне отримав травму в матчі Кубка англійської Ліги проти "Евертона" (3:1). За інформацією британської преси, лікарі вже винесли вердикт гравцю - шість тижнів в лазареті, а це означає, що бельгієць пропустить перший матч з київським "Динамо" в плей-офф Ліги чемпіонів.

Агент гравця, Патрік де Костер, також підтвердив дану інформацію: "Кевін пропустить не менше шести тижнів. На даному етапі не можу повідомити більше. Де Брюйне впевнений у собі. Звичайно, він трохи засмучений, оскільки доведеться пропустити фінал Кубка ліги і матч Ліги чемпіонів. Але Кевін не був би собою, якби не думав про те, як би швидше почати грати".

Варто відзначити, що це не перша серйозна втрата "городян" за останній час. Так, через проблеми з литковим м'язом на тривалий термін вибув капітан команди Венсан Компані, який, швидше за все, не вийде на поле в обох поєдинках проти чемпіонів України.

Нагадаємо, в 1/8 Ліги чемпіонів "Динамо" зіграє з "Ман Сіті" 24 лютого в Києві, а 15 березня в Манчестері.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі