"Лестер" підтвердив загибель власника клубу при аварії вертольота

Поділитися
"Лестер" підтвердив загибель власника клубу при аварії вертольота Шрівадханапрабха володів "Лестером" з 2010 року © Sky Sports
Вертоліт розбився біля стадіону.

"Лестер" виступив із заявою щодо краху вертольота власника клубу Вічая Шрівадханапрабхи близько "Кінг Пауер стедіум" після матчу з "Вест Хемом" (1:1).

"З глибоким жалем і розбитим серцем ми підтверджуємо, що Вічай Шрівадханапрабха, президент клубу, був серед тих, хто втратив своє життя в суботу ввечері, коли вертоліт з ним і ще чотирма людьми розбився біля стадіону. Ніхто з тих, хто знаходилися на борту, не вижив.

Думки всіх у клубі зараз з сім'єю Шрівадханапрабха та сім'ями тих, хто перебував на борту під час цієї трагедії, втрати від якої не передати словами", - свідчить заява англійського клубу.

Варто відзначити, що тайський мільярдер Шрівадханапрабха став власником клубу в 2010-му році, а в сезоні 2015/16 команда завоювала титул чемпіонів АПЛ.

У 2016-му році "Лестер" увійшов до Книги рекордів Гіннесса.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі