"Лестер" обіграв "Манчестер Сіті" в матчі лідерів чемпіонату Англії

Поділитися
"Лестер" обіграв "Манчестер Сіті" в матчі лідерів чемпіонату Англії "Лестер" виграв на виїзді © lcfc.com
Майбутній суперник київського "Динамо" зазнав домашньої поразки.

У центральному матчі 25-го туру англійської Прем'єр-ліги "Манчестер Сіті" вдома приймав "Лестер". Суперник київського "Динамо" по плей-офф Ліги чемпіонів зазнав поразки, дозволивши своєму конкуренту відірватися в турнірній таблиці.

"Лестер" відкрив рахунок вже на третій хвилині зустрічі - Хут точно пробив з лінії воротарського майданчика. Через 45 хвилин Марез обіграв двох суперників і потужно вколотив м'яч у ближній кут воріт, а на 60-й хвилині дубль оформив Хут, точно пробивши головою після подачі кутового. "Сіті" зусиллями Агуеро зумів лише забити гол престижу. Матч закінчився з рахунком 3:1 на користь "Лестера".

"Просто божевілля. Божевільна Прем'єр-ліга. Хороший результат, мої гравці провели хороший матч. Ми нічого не боялися і хотіли перемогти тут. Сьогодні ми грали, не відчуваючи будь-якого тиску, тому що у нас немає зобов'язання виграти АПЛ", - сказав після гри головний тренер "Лестера" Клаудіо Раньєрі.

А головний тренер "Сіті" Мануель Пеллегріні підкреслив: "Не збираюся скаржитися. "Лестер" грав краще нас. У розіграші ще 36 очок, гонка за чемпіонство не завершена. Потрібно не здаватися і продовжувати боротьбу, незважаючи на несподівану поразку".

Читайте також: Лідер "Манчестер Сіті" пропустить матч з "Динамо" в Лізі чемпіонів

Після цієї перемоги "Лестер", який займає перше місце, відірвався від "Сіті" на 6 очок. Третє і четверте місця ділять "Тоттенхем" і "Арсенал", які відстають від лідера на 8 очок, але ще не провели свої матчі 25-го туру.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі