Ленс зізнався, що не хотів залишатися в "Динамо" через війну з Росією

Поділитися
Ленс зізнався, що не хотів залишатися в "Динамо" через війну з Росією Ленс боявся повертатися в Україну © safc.com
Екс-гравець київського клубу назвав причини, через які вирішив змінити обстановку.

Джермейн Ленс пояснив, чому не захотів залишитися в "Динамо" і грати в Лізі чемпіонів, а побажав перейти в англійський "Сандерленд".

"Коли я переїжджав в Україну, все було нормально, не було ніякої загрози, і в перші півроку мені все дуже подобалося. Але потім почалася війна з Росією, яка змінила все. Для мене це означало, що протягом півтора років я не міг жити разом зі своєю родиною, і можливість возз'єднатися з рідними - головна причина, через яку я прийняв рішення піти з "Динамо", - сказав Ленс в інтерв'ю Daily Star, - Ми планували жити разом в Києві, але коли почалася війна, я сказав родині залишатися в Нідерландах. Особливо мене злякав крах "Боїнга" - я до сих пір пам'ятаю день, коли він був збитий, хоч і був тоді у відпустці на Ібіці. Я відчув, що війна наближається до Києва, і, звичайно, коли я летів назад в Україну, то дуже переживав з приводу того, що може статися".

"Я витратив величезну кількість часу на переговори зі своїм агентом, і, чесно кажучи, спочатку дуже не хотів повертатися в "Динамо". Але мій контракт був розрахований ще на три сезони, і я повинен був виконувати свою роботу. Це був не найкращий період для моєї сім'ї. Але я вів себе професійно, а керівництво клубу пообіцяло, що все буде добре", – підкреслив Ленс.

Нагадаємо, Ленс виступав у "Динамо" до літа 2013 року, а в липні нинішнього року перейшов у "Сандерленд".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі