"Легія" - "Зоря": анонс, де дивитися матч 27 серпня

Поділитися
"Легія" - "Зоря": анонс, де дивитися матч 27 серпня Гравці "Зорі" перед матчем перебувають у хорошому настрої © ФК Зоря
Луганський клуб спробує відігратися після домашньої поразки і вийти в груповий етап Ліги Європи.

27 серпня у Варшаві відбудеться матч-відповідь раунду плей-офф кваліфікації Ліги Європи, в якому "Легія" прийматиме "Зорю". На кону буде стояти вихід у груповий етап турніру. Тиждень тому польська команда, нагадаємо, вивезла з Києва мінімальну перемогу (1:0), а тому до матчу підходить в статусі фаворита.

Перед грою головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб підкреслив, що все ще можна виправити: "Настрій нормальний. Перший тайм ми програли, але все в наших руках, і все ще можна змінити. Готуємося до гри дуже серйозно і постараємося показати, перш за все, хороший футбол. Хоча чудово розуміємо, що у "Легії" є фора. Граємо у Варшаві на прекрасному стадіоні та за підтримки фанатів суперника". А наставник "Легії" Хеннінг Берг зазначив, що побоюється швидкого голу луганчан.

Букмекери, нагадаємо, не сумніваються, що далі пройде "Легія". Коефіцієнт на перемогу "Зорі" - 4,75, на нічию - 3,6, а на перемогу польської команди - 1,7.

Між матчами Ліги Європи обидві команди провели поєдинки на внутрішній арені. "Зоря" в Кубку України розгромила херсонський "Кристал" (5:0), а ось "Легія" у чемпіонаті Польщі вдома поступилася "Короні" (1:2). Обидва тренери в цих матчах проводили ротацію складу.

У "Зорі під питанням участь у сьогоднішньому матчі захисника Пилявского, і абсолютно точно не зіграє опорний півзахисник Чайковський, який відбуватиме дискваліфікацію.

"Легія" - "Зоря"

Четвер, 27 серпня, Варшава, стадіон Війська польського, 22.00

Пряма трансляція на телеканалі "Футбол 2"

Орієнтовні склади

"Легія": Куцяк, Берешиньски, Жезничак, Паздан, Бжискі, Гільєрме, Фурман, Йодловєц, Кухарчик, Прийович, Ніколіч.

"Зоря": Шевченко, Опанасенко, Чечер, Сіваков, Каменюка, Гречишкін, Гордієнко, Караваєв, Малиновський, Петряк, Будковський.

Арбітр - Тобіас Вельц (Німеччина)

Зазначимо, що німецький арбітр, який працюватиме на цьому матчі, є досить принциповим. Для нього ця гра буде десятою на європейській арені. У попередніх 9 поєдинках він поставив 8 пенальті і показав 2 червоні картки і 47 жовтих.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі