Легіонер "Динамо" Гонсалес покине клуб влітку

Поділитися
Легіонер "Динамо" Гонсалес покине клуб влітку Гонсалес попросив у "Динамо" трансфер © ФК Динамо
Парагвайський футболіст готовий змінити клубну прописку.

Парагвайський вінгер київського "Динамо" Дерліс Гонсалес в інтерв'ю виданню ABC Color заявив про те, що хоче незабаром покине команду Хацкевича. За словами Гонсалеса, у нього є пропозиція від неназваного клубу з Мексики, готового зробити повноцінну угоду з "Динамо". Інтерес до парагвайця проявляє і "Бенфіка", проте португальський гранд зацікавлений тільки в оренду.

"У мене була розмова зі спортивним директором "Динамо". Я сказав йому, що мені тут не комфортно, і я хочу змінити обстановку. Ми будемо розглядати варіанти.

Клуб з Мексики хоче оформити повноцінний трансфер, а це на користь "Динамо". Вони хочуть мене продати, а не віддати в оренду. З "Бенфікою" буде складніше, адже вони хочуть мене взяти в оренду.

В минуле трансферне вікно до мене виявляв інтерес аргентинський "Рівер Плейт", але я вже не розглядаю цей варіант. Також була розмова з клубом з МЛС, але вони так і не визначилися з трансфером", - заявив Гонсалес.

Нагадаємо, діючий контракт Гонсалеса з "Динамо" розрахований до червня 2020 року. За 24-річного півзахисника киян влітку 2015 року заплатили "Базелю" 9,4 мільйонів євро. У всіх турнірах парагваєць відіграв 85 матчів і забив 12 м'ячів.

Раніше повідомлялося про те, що Футболіст "Динамо" Мораєс увійшов до трійки найкращих бомбардирів Ліги Європи цього сезону.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі