Легендарний мотогонщик Ньєто помер від наслідків аварії на квадроциклі

Поділитися
Легендарний мотогонщик Ньєто помер від наслідків аварії на квадроциклі Анхель Ньєто помер від набряку мозку © Autosport.com
Іспанський мотогонщик так і не вийшов з коми.

Лікарі не зуміли врятувати знаменитого іспанського мотогонщика Анхеля Ньєто, який помер на 71-му році життя. Про це повідомляє Mundo Deportivo.

Іспанець минулого тижня катався на квадроциклі і отримав травму голови, після чого був доставлений в лікарню і введений в стан штучної коми. Вивести його з такого стану вже не вдалося - Ньєто помер від набряку мозку.

Ньєто брав участь в мотогонках з 1964-го по 1986 рік і зумів завоювати 13 титулів у різних категоріях. У списку 40 кращих мотогонщиків всіх часів за версією Міжнародної мотоциклетної федерації іспанець займає 2-е місце.

В знак поваги до досягнень Анхеля Ньєто його ім'ям названо один з поворотів траси Херес, також в Мадриді існує його музей. У 2000 році Міжнародна мотоциклетна федерація визнала спортсмена легендою.

Нагадаємо, курс реабілітації після аварії і важкої травми голови продовжує проходити легендарний гонщик Формули-1 Міхаель Шумахер.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі