Легендарний італійський футболіст Андреа Пірло оголосив про завершення кар'єри

Поділитися
Легендарний італійський футболіст Андреа Пірло оголосив про завершення кар'єри Останнім клубом Пірло стане "Нью-Йорк Сіті" © nycfc.com
Італієць завершить кар'єру футболіста в кінці календарного року.

Легендарний італійський півзахисник Андреа Пірло, який виступає за "Нью-Йорк Сіті", прийняв рішення завершити кар'єру в кінці року.

38-річний футболіст "повісить бутси на цвях" у грудні, після закінчення терміну контракту з американським клубом.

"Приходить момент, і ви розумієте - час закінчувати. В такому віці ви не можете тренуватися так, як хотілося б, тому що кожен день у вас є якісь фізичні проблеми.

Я награвся. Справа не в тому, що я не можу продовжувати грати. Я просто хочу зайнятися чимось іншим. У 38 років буде правильніше дати дорогу молодим", - повідомив Пірло.

У дорослому футболі Пірло дебютував у 16 років у далекому 1996 році у складі "Брешіа", а далі перебрався в один з найсильніших клубів Італії – "Інтер".

У 2001 році Пірло став гравцем "Мілана", у складі якого двічі ставав переможцем Ліги Чемпіонів і двічі виграв Скудетто (401 матч, 41 гол).

У 2011 році Пірло вирішив спробувати свої сили в "Ювентусі". Через успішних чотири сезони (чотири Скудетто, Кубок, 2 Суперкубка), Андреа перебрався в "Нью-Йорк Сіті", де і грає донині.

З 2002 по 2016 року Пірло захищав кольори збірної Італії. Всього в футболці національної команди він провів 116 матчів і забив 13 голів, а в 2006 році йому вдалося стати чемпіоном світу.

Раніше німецький нападник Подольскі завершив кар'єру у збірній.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі