Легендарний іспанський футболіст Хаві оголосив про завершення кар'єри

Поділитися
Легендарний іспанський футболіст Хаві оголосив про завершення кар'єри Хаві є легендою "Барселони" © Barcelona FC
Зробить він це після закінчення сезону.

Легендарний півзахисник збірної Іспанії та каталонської "Барселони", а нині виступаючий за катарський клуб "Аль-Садд" Хаві, оголосив про рішення завершити кар'єру гравця після завершення поточного сезону.

"Грати в футбол було честю для мене до тих пір, поки мені не виповнилося 39 років, і тепер я хотів би закінчити сезон на вершині. Це мій останній сезон в якості гравця, але я з нетерпінням хочу побачити, що чекає мене далі як тренера.

Моя філософія як тренера відображає стиль, який ми розробили протягом багатьох років під впливом Йохана Кройффа і Ла Масії. Мені подобається, коли команди проявляють ініціативу на полі і діють в атакуючому стилі", – цитує AS заяву іспанця.

Нагадаємо, Хаві більшу частину кар'єри провів у "Барселоні", в складі якої провів 767 матчів, вісім разів ставав чемпіоном Іспанії, тричі вигравав Кубок країни і чотири - Лігу чемпіонів.

В 2015 році він перейшов в "Аль-Садд". Крім цього, він виступав з 2000 по 2014 рік за збірну Іспанії і зіграв 133 зустрічи.

Раніше повідомлялося про те, що екс-нападник "Челсі" Дрогба завершив кар'єру.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі