Легендарний англійський футболіст Вейн Руні покараний за водіння в нетверезому вигляді

Поділитися
Легендарний англійський футболіст Вейн Руні покараний за водіння в нетверезому вигляді Руні отримав 100 годин виправних робіт © BBC
Нападник не сяде за кермо в найближчі два роки.

Капітан "Евертона" Вейн Руні визнав свою провину за водіння в нетверезому вигляді і прийняв покарання у вигляді позбавлення водійських прав на два роки. Крім того, знаменитий футболіст отримав 100 годин безкоштовних виправних робіт і штраф в розмірі 170 фунтів. Про це повідомляє BBC.

При цьому "Евертон" також оштрафує ветерана на 300 тисяч фунтів.

Вейн Руні був зупинений поліцією в ніч на 1 вересня за кермом автомобіля, який йому не належав. Було встановлено, що рівень алкоголю в крові футболіста перевищував допустиму норму в три рази.

У складі збірної Англії Руні провів 119 матчів і забив 53 голи. З 2004-го до липня поточного року форвард виступав за "Манчестер Юнайтед". За цей час Вейн провів за команду 559 матчів і забив 253 голи. У Манчестері Руні п'ять разів став чемпіоном англійської Прем'єр-ліги, а також вигравав Лігу чемпіонів (2008) і Лігу Європи (2017).

Раніше повідомлялося, що "Евертон" заплатив за досвідченого форварда МЮ 15 мільйонів євро.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі