Легенда боксу Мейвезер і чемпіон UFC МакГрегор зустрілися лицем до лиця перед боєм

Поділитися
Легенда боксу Мейвезер і чемпіон UFC МакГрегор зустрілися лицем до лиця перед боєм МакГрегор і Мейвезер проведуть бій за правилами боксу © The Sun
Бійці провели першу прес-конференцію перед гучним боєм.

У Лас-Вегасі відбулася перша прес-конференція за участю непереможного американського боксера Флойда Мейвезера-молодшого і бійця змішаних бойових мистецтв Конора МакГрегора.

Бійці влаштували традиційну "дуель поглядів", під час якої активно обмінювалися образами в адресу один одного.

Протистояння за правилами боксу пройде 26 серпня в Лас-Вегасі. Очікується, що чистий прибуток Мейвезера за підсумками цього шоу складе 100 мільйонів доларів, а МакГрегор заробить 75 мільйонів.

У своєму останньому поєдинку 12 вересня 2015 року Мейвезер здобув перемогу одноголосним рішенням суддів над Андре Берто. Флойд повторив рекорд легендарного Роккі Марчіано - 49 перемог у 49 боях.

Конор МакГрегор провів в UFC 24 поєдинки і здобув 21 перемогу (18 нокаутом). Остання поява ірландця в октагоні відбулося в листопаді 2016 року – в Нью-Йорку МакГрегор технічним нокаутом здолав Едді Альвареса і став чемпіоном UFC у легкій вазі.

Нагадаємо, в листопаді 2015 року Мейвезер склав компанію Віталію Кличку і став почесним чемпіоном за версією Всесвітньої боксерської ради (WBC).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі