Легенда боксу Форман назвав Володимира Кличка "ветераном, який може здивувати"

Поділитися
Легенда боксу Форман назвав Володимира Кличка "ветераном, який може здивувати" Форман вважає Кличка небезпечним суперником © BBC
Джордж Форман вважає, що Ентоні Джошуа чекає складне випробування в особі українця.

Легендарний боксер Джордж Форман прокоментував майбутній поєдинок за титули чемпіона світу за версіями IBF, WBA і IBO між британцем Ентоні Джошуа (18-0, 18 КО) і українцем Володимиром Кличком (64-4, 53 КО).

"Джошуа - хороший атлет. Він може добре бігати, стрибати, робити багато інших речей. З нього може вийти хороший боєць і хороший чемпіон, але йому треба остерігатися ветеранів. Кличко - ветеран, і, якщо ти списуєш таких бійців з рахунків, вони дістають звідкись зсередини такі речі, про які ви навіть не здогадувалися. Я ніколи не списую ветеранів з рахунків, вони завжди можуть здивувати", - цитує Формана Boxing News.

Нагадаємо, на кону бою, який відбудеться 29 квітня на "Вемблі", стоятиме пояс чемпіона світу за версією IBF в суперважкій вазі, який належить британцеві, а також пояс WBA Super.

Український ветеран повинен був повернутися на ринг 10 грудня минулого року саме проти Джошуа, але отримав травму, в результаті чого плани Кличка-молодшого змінилися.

Читайте також: На бій Кличко-Джошуа продано 80 тисяч квитків

Раніше повідомлялося, що місткість стадіону "Вемблі" на бій Кличка і Джошуа буде збільшена.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі