Кварцяний заступився за Блохіна: "кусати" таку людини - несолідно

Поділитися
Кварцяний заступився за Блохіна: "кусати" таку людини - несолідно Віталій Кварцяний заступився за Олега Блохіна © football.ua
Головного тренера "Волині" Віталія Кварцяного після матчу з "Динамо" журналісти попросили порівняти нинішнього наставника киян Сергія Реброва та Олега Блохіна, який очолював команду в недавньому минулому.

Головний тренер "Волині" Віталій Кварцяний заступився за колегу і колишнього наставника "Динамо" Олега Блохіна, якого було звільнено з посади через незадовільні результати навесні 2014 року.

На прес-конференції після матчу 7-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги України між "Динамо" і "Волинню", в якому кияни здобули переконливу перемогу 4:1, Кварцяного попросили порівняти роботу двох тренерів - Сергія Реброва і Блохіна.

За словами Кварцяного, київські журналісти занадто завзято критикують Блохіна, який, не заслуговує таких невтішних слів і відгуків.

"Не хочу порівнювати, не в моїй компетенції. Я думаю, Блохін працював, як міг. У нього були гарні ігри, він патріот Динамо. Шкодую, що його кусають постійно. Ви всі не праві. Лити бруд в інтернеті на таку людину - це непорядно, це несолідно. Він тренував вдало збірну України. Чемпіонати, Кубки, першості - це все нісенітниця. Він у світі зайняв восьме місце, а ви, кияни, кусаєте його постійно. Мені, як людині, який тренує, це не подобається. Мене, людини з периферії, це дуже злило", - заявив тренер "Волині".

За словами досвідченого фахівця, Ребров, як і Блохін, патріот "Динамо", а головне - перспективний тренер, з яким його команда може досягти великих успіхів.

"Реброва теж пов'язує історія з "Динамо", сильний футболіст, від нього виходив дух пріоритету на полі, лідера - ці якості він реалізує, як тренер. Маючи хороших гравців, він робить хорошу ротацію. Ребров використовує сучасні технології, стежить за тенденціями. Він налаштовує і реалізовує сучасні напрямки. Нам приємно, що київське "Динамо" рухається в правильному напрямку. Але ще раз попрошу згадати, хто такий Блохін - його не можна дуже чіпати, це несолідно", - підсумував Кварцяний.

Нагадаємо, Блохін за півтора роки роботи в "Динамо" фінішував з командою на 3-му, а потім і на 4-му місці в Прем'єр-лізі,встановивши одразу кілька клубних антирекордів.

Після звільнення з "Динамо" Блохін розпочав судові розгляди з "Динамо" та його президентом Ігорем Суркісом щодо невиплати компенсації за розрив контракту. Зрештою було прийнято рішення, що Блохін і Суркіс підуть на мирову. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі